Ludzie decydujcie się!
Obóz capoeira to coś na co czeka się cały rok! Bo to jedyny taki czas gdzie
1.Spędzamy czas z ludźmi z całej polski z naszej grupy (czyli towarzystwo doborowe i czas mile spedzony:))
2.Mamy dla siebie cały tydzień z daleko od codziennych problemów i obowiązków

3.Spędzamy 7 dni z Formando Zamisem (który jest MEEEEEEEGA WYPASEM:D) i instrutorami którzy na pewno zapewnią nam świetne treningi, przepełnione axe rodas i nie tylko
4.Obóz to czas największych i najszybszych postępów w capoeira! tydzień przepełniony capoeira , swietne treningi prowadzone przez najlepszych, rody pełne energii robią swoje! I nie będzie przekłamaniem jeśli powiem ze podczas treningu robimy większy progres niż czasem podczas kilku miesięcy treningów normalnych (przynajmniej ja zawsze tak się czuje)
I 650 zł, może to nie jest mała kasa, ale WZGLĘDNIE jest to mała cena za TAKI obóz z TAKIMI gośćmi! Odłóżmy trochę gotówki, zrobmy troche nadgodzin, zaróbmy gdzieś dorywczo , sprzedajmy coś niepotrzebnego i w zamian mamy niezapomniane wakacje

Nie opierniczajmy się w wakacje tylko pociśnijmy troche i w nowy sezon wejdźmy na pełnej..energii

AXE! i do zobaczenia na obozie!
p.s.(musiałem się wywewnętrznić , bo zainteresowanie obozem (a moze jego brak) mnie dobił ;D